Wil jij ook weer fit en energiek kunnen zijn?

Maak kennis met onze unieke fitness formule en laat stress, overgewicht of pijn je niet langer tegenhouden om een actief en vitaal leven te leiden.

Lekker ravotten met de kids totdat zij erbij neervallen en niet jij?

Of toch liever na een paar minuten met rugpijn en buiten adem de bank weer opzoeken? Wil jij een actief leven kunnen leiden en gezond ouder worden? Als jij er klaar voor bent om in jouw gezondheid te investeren, zijn wij er om jou te helpen. 

Jij wilt toch ook gezond oud worden!

Na 2 weken trainen dacht ik al; waarom heb ik dit niet eerder gedaan?! Ik voel me fantastisch en tot op de dag van vandaag blijf ik verbeteren! Het heeft me in een ander mens veranderd.  Nooit meer zo intens moe, zin in de dag en zoveel fitter!

Laurenza, SEH Verpleegkundige

Passie voor het leven

The Strength Formula is geboren uit een passie voor het leven en een zoektocht naar fit en gezond oud worden. De fitness industrie is nog steeds vooral gericht op cosmetische doelen zoals beach bodies en bodybyuilding. Wij willen daar verandering in brengen. Niet leven om te trainen, maar trainen om te leven!

Ieder mens is uniek

Uniek zijn we allemaal, daarom werken standaard programma’s maar voor heel even. Ieder heeft zijn eigen pad naar fitness, vitaliteit en gezondheid. Jouw programma moet passen bij waar jij nu staat en wat jij nodig hebt om je doelen te halen. Maatwerk is het nieuwe normaal.

Meten is weten

Om te kunnen bepalen waar jij moet beginnen om jouw doelen te realiseren, meten en testen we een vijftal gezondheidsindicatoren. Die vormen de leidraad door jouw fitnessprogramma. Zo weten we altijd precies waar je moet starten en of er tussentijds bijsturing nodig is en is resultaat altijd gegarandeerd.

Biofeedback specialist

Jouw hart klopt zoals het alleen voor jou kan kloppen. Naast krachttraining zijn wij ook gespecialiseerd in hartslagtraining. Zo train je nooit te zacht of te hard, maar altijd gebaseerd op jouw niveau en kunnen we precies zien wat jij aan kan.

Er komt een dag dat je beseft dat het anders moet.

Chronische stress en zittend werk slopen je lichaam en gezondheid harder dan je denkt.

‘Meer bewegen’ is daarom al jaren het motto. Maar het zet nog geen zoden aan de dijk. Het aantal sporters dat leidt aan chronische stress, overgewicht of hoge bloeddruk is nog steeds erg hoog.

Het is tijd voor een revolutie in fitness. Een nieuwe trend die ervoor zorgt dat jij niet alleen topfit, maar ook duurzaam gezond wordt. Zodat je energiek, vitaal en veerkrachtig alles aan kan wat het leven je voor de voeten werpt.

 

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98