Het ultieme 30 dagen no-gym programma

No gym? No equipment? No problem!

Train voor meer kracht en betere conditie. Fitter én gezonder zonder sportschool of apparatuur.

Van beginner tot atleet

Als je zeker wilt zijn van resultaat!

Je hebt het alleen geprobeerd, of misschien zelfs wel met losse workouts. Steeds kwam de klad erin of kwam je uiteindelijk niet meer verder. Als je zeker wil zijn van resultaat is dit je kans!

Gericht en meetbaar trainen voor meer conditie, kracht en vitaliteit. Waar je ook bent, wanneer je ook wil trainen, wat je nu ook kan. Met een professioneel programma via onze app heb je alles binnen handbereik.

 

 no-gym programma

Een compleet pakket

24/7 contact

Tijdens het programma kun je 24/7 via whatsapp vragen stellen. Je krijgt doorgaans binnen 4 uur antwoord van een professionele coach. 

Resultaatgerichte fitness

Dit is het pefecte programma als je zeker wil zijn dat je echte resultaten haalt. Je begint en eindigt met een test, zodat je altijd weet wat je inspanningen hebben opgeleverd.

Online programma

Het programma wordt geleverd via onze app. Je kunt daar ook je resultaten noteren en altijd je voortgang bekijken. Zo blijf je continue gemotiveerd.

Ik moet eerlijk zeggen, het kostte me energie om te beginnen en die had ik al zo weinig. Maar na 2 weken dacht ik al ‘waarom heb ik dit niet eerder gedaan’? Ik voel me nu fantastisch. Nooit meer zo intens moe, zoveel fitter en altijd zin in de dag!

Laurenza, SEH Verpleegkundige

Veel gestelde vragen

Waar bestaat het programma uit?

Het programma bestaat uit cardio en bodyweight trainingen. De cardio trainingen bestaat zowel uit interval als (korte) duurtrainingen en worden iedere week iets zwaarder of intenser.

Ik heb lang niets gedaan, heeft dit programma wel zin dan?

Er zijn 3 niveau’s beschikbaar, van beginner tot atleet. Tijdens de intake bepalen we samen waar je het beste kan starten. Hoewel het programma uit 5 dagen per week bestaat, kun je uiteraard altijd besluiten iets minder te trainen. Ik kan je altijd adviseren welke dagen je dan het beste even over kan slaan.

Er staat no-gym, maar ik heb wel de beschikking over een cardio apparaat. Werkt dat ook?

Jazeker! Je kunt de cardio trainingen op veel manieren uitvoeren. Wel is het is belangrijk gedurende het hele programma  hetzelfde apparaat te gebruiken voor het beste resultaat

Ik heb een hartslagmeter op mijn sporthorloge, kan ik die ook gebruiken?

Perfect! Bij alle cardio trainingen staan doelhartslagen voor degenen die er mee kunnen werken en je kan in dat geval ook iedere dag je hartslag in rust meten. Zo krijg je een nog beter beeld van je voortgang.

Ik ben een atleet en mijn sportwedstrijden liggen nu stil, kan ik dit programma gebruiken om mijn conditie op peil te houden?

Jazeker! Sterker nog, met dit programma kun je je cardio-basis en conditie zelfs verbeteren. Zo kun je straks fitter weer aan de slag. 

Meld je vandaag nog aan!

Meld je vandaag nog aan!

Het ultieme no-gym programma is er vanaf € 59,95!

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98