Maatwerk en persoonlijke aandacht garanderen resultaat!

Je weet dat het anders moet!

Maar waar begin je dan? Onze unieke formule werkt op basis van een aantal meetbare gezondheidsindicatoren. Zo kunnen we je precies vertellen wat jij nodig hebt om je doelen te halen.

Hoe vaak ben jij al begonnen?

“Nu hield ik het wel vol!”

Om resultaat te halen moet je consistent kunnen blijven, vol kunnen houden. Een persoonlijke coach is er voor jou, garandeert je niet alleen persoonlijke aandacht en een trainingsschema wat precies voor jou is gemaakt, maar zorgt er ook voor dat je toch volhoudt als je het even niet ziet zitten.

Het helpt je de obstakels te overwinnen die je tegenkomt en zorgt ervoor dat je vertrouwen in jezelf blijft houden.

Kom weer in de vorm van je leven

Ongeacht waar je voor traint, wij richten ons altijd op meetbare progressie en duurzame gezondheid.

Zo haal je niet alleen je doelen, maar krijg je ook:

– meer energie

– betere nachtrust

– betere stemming of minder stemmingswisselingen

– beter concentratievermogen

– betere houding en minder pijn

– betere stressbestendigheid

Wat je kunt verwachten van ons:

Op maat gemaakt voor jou

Het programma is op jouw niveau, jouw lichaam en jouw doelen afgestemd. We beginnen altijd met testen om te zien waar je nu staat en wat je aan kan.

Lifestyle- en voedingsadvies

Doelen halen is makkelijker als je ook je leefstijl en voedingspatroon op orde brengt. Ze zijn de hoekstenen van zowel resultaat als duurzamze gezondheid.

24/7 bereikbaar

Jouw coach is  24/7 voor jou bereikbaar voor vragen en support. Mailen, bellen of videochatten en doorgaans binnen een paar uur antwoord. Je staat er nooit alleen voor. Ook als je niet aan het trainen bent.

Resultaat gegarandeerd

Door periodieke testen, metingen en persoonlijke evaluaties kunnen we altijd resultaat garanderen. En de voortgang houden we overzichtelijk bij in de gratis trainigsapp.

Trainen op afstand

Ben je even op vakantie? Dan zorgen we altijd voor een maatwerk bodyweight programma dat je overal kunt trainen. Zo blijf je altijd progressie boeken als je wil.

Altijd je eigen vaste coach

Personal training draait om vertrouwen. Dat werkt het beste met een eigen vaste coach. Die kent je op enig moment door en door en weet precies wanneer je een extra zetje nodig hebt.

Na drie maanden personal training en voedingsbegeleiding kan ik zeggen dat ik al echt resultaat boek; ik word sterker en fitter, m’n vetpercentage en bloeddruk zijn gedaald.

Ik ben in korte tijd echt fan geworden van pure krachttraining. Lange tijd vond ik het fijn om mezelf af te matten. 

Maar van (zwaar) trainen mét resultaat, met focus en zonder druk, daar word ik nóg blijer van.

Renee

Voor mij is het meer dan personal training alleen. De trainingen zijn altijd op mij persoonlijk afgestemd en worden ter plekke aangepast als mijn lichaam er die dag om vraagt. Dat ik er in mijn dagelijks leven beter door ben gaan presteren is voor mij echt de kers op de taart.

Dit vind ik echt next level coaching die ik iedereen kan aanbevelen. Maatwerk, aandacht en altijd een luisterend oor met een oplossing als dat nodig is. 

Amber

Na een hernia- en knieoperatie is het voor mij ontzettend belangrijk om in vorm te zijn en te blijven om mijn hobby’s hardlopen en outdoor survival te kunnen blijven doen.

Maar als je een hernia hebt gehad zie je alle oefeningen al gauw als gevaar voor nieuwe blessures.

Inmiddels kan ik weer meer als mijn eigen lichaamsgewicht deadliften en kan ik probleemloos bergop hiken met rugzak en uitrusting! Dat is zo’n heerlijk gevoel iedere keer weer.

Hans

Veel gestelde vragen

Tussen hoeveel anderen train ik met mijn trainer?

We beschikken over een prive locatie en geven alleen les aan onze eigen klanten. Zo kunnen we een rustige en veilige omgeving voor iedereen creeren.

Hebben jullie ook Small Groups?

Jazeker. Maar zelfs in onze small groups draaien we maatwerk per individu! Niemand heeft dezelfde doelen en/of mogelijkheden dus je deelt alleen de coach die aanwezig is, niet het programma.

Kan ik na een tijdje overstappen van Personal Training naar Small Groups?

Ja! Daar zijn ze voor gemaakt. Om na een intensieve periode eventueel over te stappen op een ander model dat je langduriger kunt volhouden als je dat wil. Het is een populaire optie bij onze klanten.

Hebben jullie ervaring met trainen met chronische aandoeningen?

Klanten die bij ons trainen kwamen binnen met o.a. chronische stress, chronische pijn, burn out, overgewicht, depressie, hoge bloeddruk, crohn/colitis, gedeeltelijke dwarslaesie, fibromyalgie,  gebrek aan energie, slaapproblemen, diabetes-2 of simpelweg omdat ze hun kracht of conditie wilden verbeteren..

Ik heb een blessure. Kan ik dan toch trainen?

Het is een beetje afhankelijk van je blesure en je doel, maar jazeker! Dat is zelfs onze specialiteit.

Meld je vandaag nog aan!

Meld je vandaag nog aan voor een gratis intake!

Personal Training is er al vanaf € 35 per half uur! (inclusief voedingadvies)

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98