Eindelijk van je pijn af!

Blijf niet langer kwakkelen!

Wij zoeken met spier- en mobiliteitstesten naar de oorsprong van je pijn en lossen deze samen met jou op.

In 3 tot 5 behandelingen van je pijn af!

“Na al die jaren toch van mijn pijn af!”

Zelfs als je hebt gehoord dat je er ‘mee moet leven’, is er vaak nog veel te doen aan je klachten. Wij geloven dat alles verbonden is, maar dat je het wel moet kunnen vinden om het op te kunnen lossen!

Ons systeem van testen legt de zwakke schakels bloot waardoor jouw lichaam is gaan overcompenseren. Hier is ons lichaam niet voor gemaakt en dit geeft vaak houdings- of bewegingsproblemen die tot (chronische) pijn kunnen leiden.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Voor wie is deze behandeling?

Dit is voor mensen die actief willen werken aan hun gezondheid en die openstaan voor een andere kijk op hun pijnklachten. Gezond en fit oud worden vraagt om een investering in jezelf.

Resultaatgerichte begeleiding

Wij testen niet alleen in het begin, maar ook bij iedere behandeling of de aanpak nog steeds het beste resutaat geeft. En als dat niet zo is, passen we direct de behandeling aan.

De sleutel tot succes ben je zelf

Soms worden klachten veroorzaakt door houding, overmatig sporten en/of levensstijl. Onze begeleiding stopt niet bij de sessie. We zullen je altijd voorzien van adviezen en oefeningen die je mee neemt om zelf thuis verder te blijven werken aan pijnvrij bewegen.

Tijdens de intake en erna is men zeer alert op je persoonlijk situatie en gefocust op de oorzaak en niet het symptoom.

Een paar weken later had ik nog maar wekelijks milde klachten en geen dagelijkse zware aanvallen meer. En ben nu volledig pijnvrij.

Shireen

Ik ben nog maar 30 en wilde mijn dagelijkse pijn aanpakken. Maar ik wist nooit waar te beginnen en ik liep al een jaar met deze pijn.

Men heeft snel door welke correcties doorgevoerd moeten worden. De pijn werd al snel minder en na een tijdje was de heftige uitstraling in arm en been verdwenen.

Silvia

Rico heeft mij laten inzien dat het menselijk lichaam in al haar facetten met elkaar samenhangt.

Het trainen van het hele lichaam in plaats van alleen de “zwakke plek” was nieuw voor mij maar heeft mij overtuigd dat ik weer 100% kan sporten en genieten als ik mijn lichaam blijf onderhouden.

Tim

Veel gestelde vragen

Krijgen jullie iedereen pijnvrij?

Nee dat lukt helaas niet altijd. Soms is het probleem alleen op te lossen door een medisch specialist. Daarom werken wij het liefst met een pijncheck. Op die manier kunnen we snel zien of wij je succesvol kunnen helpen.

Hoe lang duurt een behandelsessie?

Een consult duurt normaal maximaal 45 minuten

Moet ik mijn kleren uittrekken?

Nee dat is niet nodig. Loszittende sportkleding is wel aan te raden. 

Wat kan ik allemaal verwachten tijdens een consult?

Analyse van de oorsprong van de pijn. Activatie van spieren of spiergroepen. Behandelen van vastzittende spieren en/of pezen. Geven van houding- en bewegingsadvies. Eventueel aanvullende oefeningen voor thuis bespreken.

Meld je vandaag nog aan!

Meld je vandaag nog aan voor de gratis pijncheck!

Ontdek of onze behandelmethode ook voor jou 100% pijnverlichting kan betekenen!

The Strength Formula / Cairostraat 71, 3047BB Rotterdam (Noordwest) / 06-12800346/ KVK 24394488 / IBAN NL53INGB00050096 98