Naarmate je ouder wordt ga je je dingen afvragen, ga je meer nadenken over jezelf, over je leven, is dit het nou, voel ik me fijn.

Sporten is de laatste 10 jaar een groot deel van mijn leven geweest, niet als professioneel maar gewoon omdat ik beter voelde, me energie erin kwijt kon, met daarbij een chronisch ziekte die ik met een gezonde levensstijl aardig onder controle kan krijgen. Alleen de laatste maanden toch weer in het oude patroon terug vallen….

Ik wil weer fit en gezond zijn en eindelijk eens blij zijn met mijn lijf.

Ik kreeg van iemand de tip om eens bij The Strength Formula te gaan informeren, goede voedingsapp, en uitstekende begeleiding.

Eerst 4 weken de maatlijdchallenge gevolgd, gewoon met het gezin mee eten en geen rare maaltijden en echt bijna alles mag je eten. Na 4 weken kwam de vraag…wat nu?

Ik wilde verder en weer erbij gaan sporten, maar met de juiste begeleiding, want mijn lijf heeft nogal eens wat kuren…

Gesprek gehad bij The Strength Formula,  iemand met zoveel passie, zoveel kennis en alles maar dan ook echt alles bijhoudt, ja daar kan ik wel wat mee, maar ook confronterend, want mijn muur om mij heen is echt niet zomaar afgebrokkeld. De klik was er gelijk en met enthousiasme aan de 1e les begonnen.

En nog geen dag spijt, jeetje hoe kan iemand aan alleen al iemand zijn houding zien hoe er die dag getraind gaat worden, want als er gezien wordt dat de eigenlijke planning van die dag, het niet wordt, dan bedenk je toch ter plekke iets anders, zodat iedere training goed wordt besteed.

Deze trainer is echt uniek, iemand die zo een mens kan lezen is echt een uitzondering en een eer dat ik daarbij mag trainen.

Nu paar weken verder, voel ik me fit, vol met energie, en merk dat alles me beter afgaat, en ja ik kom mezelf regelmatig tegen tijdens de training, want leg de lat graag hoog. Maar ook hierin is weer Rico die tegen je zegt, het gaat er niet om hoe zwaar je traint het gaat erom hoe je traint…..

Voor mijn gevoel heb ik nog een lange weg te gaan, maar het begin is er.

Conclusie, de beste stap die ik ooit heb gemaakt, en wil je jezelf beter voelen, fitter zijn, zowel geestelijk als lichamelijk dan raad ik The Strength Formula voor 200 % aan.