Ik heb een gedeeltelijke dwarlaesie en kan het onderste gedeelte van mijn benen niet goed voelen. Ik ben gaan trainnen om mijn aansturing van mijn zenuwen en aansturing van mijn spieren te verbeteren. 

Omdat ik vroeger heel veel aan zware krachttraining heb gedaan twijfelde ik wel. Want ik kan niet meer kon trainen zoals vroeger voor mijn dwarslaesie en dacht dat ik het minder leuk zou vinden of niet meer genoeg voldoening zou kunnen geven.Maar ik word super positief en goed begeleid, zelfs op de andere dagen tussen de trainingen door om mij een andere focus te geven. Dat is geweldig motiverend!

Ik heb nu een gedeelte van mijn ouwe leven weer terug. Ik kan weer dollen met mijn kinderen en sporten. Ik ben weer scherper op mijn werk en thuis minder depressief!

Ik vind eigenlijk dat dit in het zorgpakket zou moeten zitten, omdat ik meer doelen haal tijdens deze trainingen dan bij het revalidatiecentrum.Zo had had ik laatst een paar slechte dagen door de chronische pijn, slecht slapen en erg vermoeid.Maar ik zei tegen Rico ik kan in ieder geval wel weer staand mijn broek aan doen. Hij liet mij ineens beseffen hoe groot de stap was die ik daarmee had gemaakt. Mijn dag was gelijk weer super positief.