Al lange tijd voelde ik me intens moe, futloos en niet fit.
Een jong gezin en hierbij horende slaaptekorten en een onregelmatige baan met nachtdiensten… ik zorgde maar matig voor mezelf, de rest om me heen was belangrijker.
Twee keer in de week liep ik een rondje hard, maar hier voelde ik me helemaal niet fitter door en had regelmatig pijnklachten van mijn schouders door een slechte houding. Kortom; tijd voor verandering.
Ik wilde vooral weer energie hebben, zin hebben in de dag. Ik wilde van mijn vermoeidheid af, letterlijk en figuurlijk een andere houding krijgen en er weer fit uitzien.

Ik moet eerlijk zeggen, het kostte me energie om te beginnen en die energie had ik al zo weinig… Toch wilde ik 1 keer ergens aan beginnen en het dan ook écht gaan doen. Heb een hoop sportscholen gezien, maar was al snel ongelukkig tussen al die apparaten en gebrekkige adviezen.

Na 2 weken trainen dacht ik al; waarom heb ik dit niet eerder gedaan?! Ik voelde me direct op mijn gemak, kreeg reeële adviezen en we spraken haalbare doelen af. Ik voel me fantastisch en tot op de dag van vandaag blijf ik verbeteren! Het heeft me in een ander mens veranderd.  Nooit meer zo intens moe, zin in de dag en zoveel fitter! Niet alleen heb ik geen last meer van mijn schouder, ik ben voor het eerst in mijn leven zelfs tevreden met mijn uiterlijk.

En wat eerst misschien vooraf wat ingewikkeld leek is gewoon een nieuwe levensstijl geworden. Iedereen die de behoefte heeft om meer energie te hebben en zich fitter te voelen zou deze uitdaging aan moeten gaan met zichzelf.