Ik ben bij the strenght formula begonnen met group conditiong training. Door onverklaarbare korte verkrampingen die klein begonnen, maar steeds verder doortrokken in m’n lichaam en tijdelijke uitval van mijn benen veroorzaakten, ben ik overgestapt naar small group PT. 

Naast een langzaam traject van medisch onderzoek, waar ik nog steeds inzit, ben ik samen met Rico en Rik aan de slag gegaan met een persoonlijk trainingsschema. 

Bij de intake en tijdens de trainingen is Rico zeer alert op je persoonlijke situatie en gefocust op oorzaak bestrijding en niet symptoom bestrijding.  

Tijdens het trainen geeft Rico ook vaak van die kleine pointers, of waarnemingen die hij dan uitlegt, die ik dan weer kan meenemen bij al m’n oefeningen.  

Bij m’n trainingen vind ik kwaliteit belangrijk, maar ook het doel. En met de ervaring en inzicht die uniek is aan Rico als trainer word ik begeleid in hoe en welke spieren er voor mij persoonlijk belangrijk zijn in mijn situatie, met mijn lichaam om te trainen.   

Ondanks dat ik nog niet volledig van de verkrampingen af ben is het van 3 keer per dag verminderd naar 3 keer per week en ook minder intensief! Training met Rico geeft je inzicht op jouw lichaam, hij legt je wat je waarom doet en kijkt naar wat voor jou lichaam geschikt is. 

Ik zou trainen met Rico aan iedereen aanraden, maar vooral als je lichamelijk vastloopt en op zoek bent naar iemand die naar meer kijkt naar alleen het symptoom.